Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  Shred >>  Laskettelulasit ja aurinkolasit >>  Miesten laskettelulasit >>  Shred Monocle Popsicle Miesten Laskettelulasit Black Ja Aurinkolasit

Categories

Shred Monocle Popsicle Miesten Laskettelulasit Black Ja Aurinkolasit
Shred Monocle Popsicle Miesten Laskettelulasit Black Ja Aurinkolasit [136215888]Shred Monocle Popsicle Miesten Laskettelulasit Black Ja Aurinkolasit
Move your mouse over image or click to enlarge
€838.46  €419.23Save: 50% off
  • Model: 136215888
  • 8888 Units in Stock
  • Shred Amazify Brushed Royal Bonus Miesten Laskettelulasit Blue Ja Aurinkolasit
  • Shred Simplify Walnuts Cbl Bonus Lens Miesten Laskettelulasit Black Ja Aurinkolasit
  • Shred Monocle Popsicle Miesten Laskettelulasit Black Ja Aurinkolasit
Shred Monocle Popsicle Miesten Laskettelulasit Black Ja Aurinkolasit_checkout
Shred Monocle Popsicle Laskettelulasit ja aurinkolasit Miesten laskettelulasit
Sen ydin juurtunut historian laatu, Monocle on moderni mukauttaminen kokeiltuja ja totta. Se on ylimitoitettu ja sylinterimäinen linssi tarjoaa meidän NODISTORTION ™ linssi teknologia on meidän SHREDwide ™ näkökentän varustettu rajaton maailma.
tekniikka:
Edistää ilmanvaihto yläreunassa meidän suojalasit, uusi SHRED NOCLOG tekniikka sisältää Hydrorepellency Treatment jolloin lämmin ilma pääsee poistumaan ja kylmä ilma virtaa pitämään visio kristallinkirkas. Meidän Hydrorepellency Hoito lisää veden pintajännitystä ja kosteuden silmälasit vaahdon vähentämiseksi kosketuspintaa ja pitää tukkeutumista minimiin.
Lohkot 100% kaikista haitallisista UVA, UVB ja UVC säteitä.
SHRED WIDE Teknologia mahdollistaa maksimaalisen näkökentän. Osallistuvien suojalasit tiellämme on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman laaja näkemys antaa ratsastajaa estoton näkymät lumen ja ympäristöönsä. Luotu tarjoamalla suurin kulma keskustasta silmän reunaan kehyksen voimme varmuuskopioida vaatimuksemme joissa kilpailijat pyritään yksinomaan antaa vaikutelman laajennetun vision.
SHRED uusi Tapered Vaahto mahdollistaa äärimmäistä mukavuutta ja universaali asentamisesta.
Grip On hihnat antamaan tarvittavaa pitoa jotta suojalasit eivät luiskahda pois päähine.
Muoto SHRED suojalasit mahdollistaa parhaan integroinnin minkäänlaista kypärä.
Blue kermavaahtoa Monikerroksinen Face Vaahto tarjoaa erittäin pehmeä mukavuutta, hiki hallinta, ja pidentävät käyttöikää.
Kaksinkertainen linssitekniikka käytetään useimmissa SHRED Optiikka suojalasit luo lämpö este, joka pitää sisempi linssi lämmin ja kuiva. Erityinen hydrofiilinen käsittely sisemmän linssin ansiosta pinta imeä kosteutta ennen kuin sumu voi muodostua.
Patentoitu NODISTORTION ™ linssiteknologiaan pitää visio saamasta vääntynyt. Perinteiset kaksinkertainen linssit on tiivistetty ilmatiiviisti estää huurtumista ja pitämään kosteutta pääsemästä sisään kerrosten väliin. Mutta sitten kun tai jätättää korkeus, paine-ero aiheuttaa kaksi linssiä taivuttaa ja loimi, joka aiheuttaa vääristymää näköä. Niinpä suunnittelimme pienen venttiilin paineen tasaamiseksi linssien välissä ja ulkopuolella, ja käytämme korkean teknologian Poron ™ suodatin kosteuden pääsyn välttämiseksi. Joten linssi ei muotoaan ja näkösi aina kristallinkirkas.

Oletko kiinnostunut Shred:n Monocle Popsicle:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla Shred alin hinta Suomesta:n valikoimassa, omassa hiihto verkkokaupassasi. Meiltä Shred alin hinta Suomesta:lta löydät suuren valikoiman Shred-merkkisiä hiihto varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma Shred Monocle Popsicle vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt Shred alin hinta Suomesta:n laajaan valikoimaan hiihto varusteita.
Shred - Laskettelulasit ja aurinkolasit - Miesten laskettelulasit,Linssin tyyppi: normaali,Linssikategoriat: 1 (44 % - 80 %),Linssin tyyppi: lieriömäinen,Väri: musta,Väri: sininen