Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  Pieps >>  Laukut ja reput >>  Hiihtoreput >>  Pieps Jetforce Tour Pro 34 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput

Categories

Pieps Jetforce Tour Pro 34 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput
Pieps Jetforce Tour Pro 34 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput [135991463]Pieps Jetforce Tour Pro 34 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput
Move your mouse over image or click to enlarge
€6,042.09  €2,114.74Save: 65% off
  • Model: 135991463
  • 8888 Units in Stock
  • Pieps Myotis Light 24 Hiihtoreput Black Laukut Ja Reput
  • Pieps Jetforce Rider 10 Hiihtoreput Black / Orange Laukut Ja Reput
  • Pieps Jetforce Rider 10 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput
  • Pieps Jetforce Tour Rider 24 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput
  • Pieps Racing 22 Hiihtoreput Yellow/black Laukut Ja Reput
Pieps Jetforce Tour Pro 34 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput_checkout
Pieps Jetforce Tour Pro 34 Laukut ja reput Hiihtoreput
Pieps JETFORCE TOUR PRO kehitettiin erityisesti korkean matkat ja päivän hiihtoretkiä. Olennainen osa lumivyöry turvalaitteita.
Ominaisuudet:
ENSIMMÄINEN ELECTRONIC SYSTEM: jossa korkean suorituskyvyn akku ja jet tuuletin. Integroitu Pieps elektroniikka suorittaa järjestelmän tarkistaa jokaisen käynnistyksen ja ylimääräisiä tarkastuksia, kun aseistetut. LEDit ilmaisevat järjestelmän tilan.
USEITA käyttöönottoja: Kompakti litiumioniakku tukee 4 turvatyyny asennuksia per lataus ja on lentomatkustuksen ystävällinen.
ZERO LISÄKUSTANNUKSET: Koska järjestelmä käyttää Suihkupuhallin inflaation sijasta puristetun kaasupullojen, Pieps JETFORCE voidaan käyttää koulutukseen ilman lisäkustannuksia.
JET FAN & MOOTTORI: 200 litran JetForce turvatyyny voidaan täyttää alle 3 sekunnissa ansiosta Suihkupuhallin roottorin pyörii 60000 kierrosta minuutissa (verrattuna, hiustenkuivaaja pyörii 4000 20000 rpm). Määräajoin uudelleentäyttö takaa pussi pysyy täytettynä, vaikka kyseessä pieniä repeämiä tai vuotoja. 3 minuutin kuluttua turvatyynyn automaattisesti tyhjenee, paine putoaa käyttäjä. Kun kyseessä on täysi hautaaminen, tämä voi luoda ilmataskun, joka lisää selviytymismahdollisuudet.
Tekniset tiedot:
MATERIAALI:
JetForce turvatyyny materiaali ei tarvitse erityistä pakkaus ja taitto tekniikka ja voi pakattava uudelleen nopeasti ja helposti.
Laukku on valmistettu 315D Cordura® turvatyyny kuituteknologian, joka tarjoaa poikkeuksellisissa vahvuus hyvin alhainen paino.
LI ION AKKU:
TOIMII jopa 30 ° C
JetForce järjestelmä käyttää erityisesti suunniteltu litiumioniakku, joka synnyttää suuren virran jopa hyvin kylmässä (30 ° C).
PITKÄ ELÄMÄ:
500 latauskertaa varmistaa pitkän käyttöiän
itsepurkautuminen helppo säilyttää ominaisuuksia.
ITSESUOJELU:
Älykäs Battery Management System (BMS) toimii lämpötila-anturit optimaalisen akun suorituskykyä sekä suojan (esim syväpurkautumiselta ja lataus matalassa lämpötilassa).
SELF DIAGNOOSI
Itsestään diagnoosi tarkistaa toimintakyvyn järjestelmän jokaisen käynnistyksen yhteydessä ja tekee lisätarkastuksia, kun aseistetut.
LISÄTOIMINNOT:
Pakkaus hihna
Turvallisuus vaihde lokero lapio ja koetin
Kypärä attachement (irroitettava & upotettava)
Suksien ja lumilautojen kantojärjestelmä
Paino: 3.400g
Volume: 24 litraa

Osta Pieps Jetforce Tour Pro 34 markkinoiden halvimmalla hinnalla! hiihto verkkokauppamme, Pieps verkkokaupoissa sivusto Suomesta, tekee unelmistasi totta! Löydä Laukut ja reput lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Pieps Jetforce Tour Pro 34:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset hiihto kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!
Pieps - Laukut ja reput - Hiihtoreput,Sukupuoli: uniseksi,Käyttötarkoitus: vuorihiihto,Kuljetusmenetelmä: lumilaudan pystykanto,Kuljetusmenetelmä: lumilaudan viistokanto,Jään ax pitäjä: ei

You may also like...