Log In|Create Account
Shopping Cart: 0 Item(s)
Home >>  Pieps >>  Laukut ja reput >>  Hiihtoreput >>  Pieps Jetforce Rider 10 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput

Categories

Pieps Jetforce Rider 10 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput
Pieps Jetforce Rider 10 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput [135991459]Pieps Jetforce Rider 10 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput
Move your mouse over image or click to enlarge
€5,493.04  €1,922.57Save: 65% off
  • Model: 135991459
  • 8888 Units in Stock
  • Pieps Myotis Light 24 Hiihtoreput Black Laukut Ja Reput
  • Pieps Myotis Light 24 Hiihtoreput Chili-red Laukut Ja Reput
  • Pieps Jetforce Tour Pro 34 Hiihtoreput Black / Red Laukut Ja Reput
  • Pieps Myotis Light 24 Hiihtoreput Sunset-yellow Laukut Ja Reput
  • Pieps Jetforce Rider 10 Hiihtoreput Black / Orange Laukut Ja Reput
Pieps Jetforce Rider 10 Hiihtoreput Black / Yellow Laukut Ja Reput_checkout
Pieps Jetforce Rider 10 Laukut ja reput Hiihtoreput
Puolivälissä kokoinen Pieps JetForce TOUR RIDER on ihanteellinen päiväretkiä. Olennainen osa lumivyöry turvalaitteita.
Ominaisuudet:
ENSIMMÄINEN ELECTRONIC SYSTEM: jossa korkean suorituskyvyn akku ja jet tuuletin. Integroitu Pieps elektroniikka suorittaa järjestelmän tarkistaa jokaisen käynnistyksen ja ylimääräisiä tarkastuksia, kun aseistetut. LEDit ilmaisevat järjestelmän tilan.
USEITA käyttöönottoja: Kompakti litiumioniakku tukee 4 turvatyyny asennuksia per lataus ja on lentomatkustuksen ystävällinen.
ZERO LISÄKUSTANNUKSET: Koska järjestelmä käyttää Suihkupuhallin inflaation sijasta puristetun kaasupullojen, Pieps JETFORCE voidaan käyttää koulutukseen ilman lisäkustannuksia.
JET FAN & MOOTTORI: 200 litran JetForce turvatyyny voidaan täyttää alle 3 sekunnissa ansiosta Suihkupuhallin roottorin pyörii 60000 kierrosta minuutissa (verrattuna, hiustenkuivaaja pyörii 4000 20000 rpm). Määräajoin uudelleentäyttö takaa pussi pysyy täytettynä, vaikka kyseessä pieniä repeämiä tai vuotoja. 3 minuutin kuluttua turvatyynyn automaattisesti tyhjenee, paine putoaa käyttäjä. Kun kyseessä on täysi hautaaminen, tämä voi luoda ilmataskun, joka lisää selviytymismahdollisuudet.
Tekniset tiedot:
MATERIAALI:
JetForce turvatyyny materiaali ei tarvitse erityistä pakkaus ja taitto tekniikka ja voi pakattava uudelleen nopeasti ja helposti.
Laukku on valmistettu 315D Cordura® turvatyyny kuituteknologian, joka tarjoaa poikkeuksellisissa vahvuus hyvin alhainen paino.
LI ION AKKU:
TOIMII jopa 30 ° C
JetForce järjestelmä käyttää erityisesti suunniteltu litiumioniakku, joka synnyttää suuren virran jopa hyvin kylmässä (30 ° C).
PITKÄ ELÄMÄ:
500 latauskertaa varmistaa pitkän käyttöiän
itsepurkautuminen helppo säilyttää ominaisuuksia.
ITSESUOJELU:
Älykäs Battery Management System (BMS) toimii lämpötila-anturit optimaalisen akun suorituskykyä sekä suojan (esim syväpurkautumiselta ja lataus matalassa lämpötilassa).
SELF DIAGNOOSI
Itsestään diagnoosi tarkistaa toimintakyvyn järjestelmän jokaisen käynnistyksen yhteydessä ja tekee lisätarkastuksia, kun aseistetut.
LISÄTOIMINNOT:
Pakkaus hihna
Turvallisuus vaihde lokero lapio ja koetin
Kypärä attachement (irroitettava & upotettava)
Suksien ja lumilautojen kantojärjestelmä
Paino: 3.300g
Volume: 10liters

Kaikki Hiihtoreput kategorian hiihto tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. Pieps aitoja tuotteita Helsinki:sta löydät täyden Pieps-kokoelman Laukut ja reput tuotteita. Pieps:n Jetforce Rider 10:een hinta on 5307.45 RMB, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!
Pieps - Laukut ja reput - Hiihtoreput,Sukupuoli: uniseksi,Käyttötarkoitus: vapaalasku,Kuljetusmenetelmä: ei,Jään ax pitäjä: ei

You may also like...